WOONCONSULTANT

U beslist zelf hoe u wilt wonen!

Kent u die reclame van die mensen die pas later een cruise willen gaan maken? Waarom niet nu al, vraagt de reisorganisatie uit het spotje aan het stel. Aan de brochure waarin de geweldige reis wordt toegelicht kan het niet liggen. Daar wil je echt heen. Het stel denkt na maar weet het zelf eigenlijk ook niet.

Uit ervaring weet ik dat veel mensen ook zo met hun huidige woonsituatie omgaan. We zien wel of we gaan verhuizen als de kinderen straks het huis uit zijn, of we die camper kopen en wat vaker op vakantie gaan, of we gaan verbouwen omdat het groot onderhoud lang geleden is, of we gaan verduurzamen etc. etc. etc. Herkenbaar?

U bent echt niet anders dan anderen want de meeste mensen regelen hun financiële situatie pas als er een directe aanleiding voor is. Als iets pure noodzaak is geworden zijn bepaalde keuzes echter vaak beperkt door bijvoorbeeld tijdsgebrek. Het is lastig risico’s en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen op het gebied van wonen vooraf goed in te schatten.

Waarom wachten op iets waarvan u niet weet hoe het precies gaat uitpakken. U weet waarschijnlijk al precies wat u woonwensen voor nu en in de toekomst zijn en ik kan u daar nu al bij helpen. Ik luister graag naar uw verhaal en hoe u het voor u ziet. Samen zetten we dan alle zaken op een rij.
Stel dat er zaken zijn die ik zelf niet direct kan regelen dan schakel ik mijn netwerk in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een makelaar, een notaris of een vermogensadviseur. Ook voor het inschakelen van een architect en aannemer voor een verbouwing of voor een advies voor levensloopbestendig of het duurzaam maken van uw woning, heb ik mijn “mannetjes” klaar staan. Door mijn jarenlange ervaring op woongebied ken ik veel mensen met relevante kennis om u verder te helpen uw perfecte woonplaatje compleet te maken. Uiteraard neem ik de regie volledig op me en regel het gehele traject. U hoeft zelf helemaal niets te doen.

Maar wat kost dat dan hoor ik u denken. Een goede vraag. Eerst kijken we samen naar de haalbaarheid van uw wensen want u moet wel zekerheid hebben over de kans van slagen en de kosten. Dit onderdeel van het traject is op mijn kosten. Als we vervolgens verder gaan in het traject kunnen we op basis van een uur- of traject tarief een afspraak maken over de kosten. De prijzen kunnen variëren want ieder woonwenstraject is persoonlijk.

Wacht dus niet af en schakel deze tijdig in want dan weet u altijd wat uw financiële mogelijkheden zijn.

U BESLIST ZELF HOE U WILT WONEN!

KLANTEN VERTELLEN