HYPOTHEEKADVISEUR WAALWIJK

Bent u op zoek naar een hypotheekadviseur in Waalwijk? Of u nu een hypotheek zoekt omdat u gaat verhuizen, een stuk aan uw huis gaat bouwen of uw huis toekomstbestendig wilt maken, Bliss Hypotheken zoekt de hypotheek die bij uw situatie past. We komen bij u thuis om het aan de keukentafel te hebben over uw wensen. We zijn onafhankelijk, dus we hebben geen belang bij een bepaalde hypotheekverstrekker. Zo vinden we de beste hypotheek voor u om een huis te kunnen kopen of verbouwen in Waalwijk of in de omgeving, zoals Waspik of Sprang-Capelle.

Hypotheekadvies Waalwijk

Wilt u meer weten over:
  • Het kopen van een huis
  • Wat er met uw hypotheek gebeurt als u gaat verhuizen
  • Het oversluiten van uw hypotheek
  • Hypotheken voor expats
  • Verhuurhypotheken
  • Hoe het zit met de hypotheek als u gaat scheiden
  • Het aanvragen van een hypotheek bij het verduurzamen van uw huis
Neem dan contact op met Bliss Hypotheken. Wij hanteren onze eigen formule en frisse ideeën, waardoor we u het beste advies kunnen geven. We laten u graag zien dat er meer mogelijk is dan u in eerste instantie dacht. Wij bieden maatwerk en komen graag langs om bij u aan de keukentafel over uw situatie te praten. Daarbij leggen wij alles graag uit in begrijpelijke taal en helpen u met alle financiële stappen die bij het aanvragen of oversluiten van een hypotheek komen kijken.

Verhuurhypotheek aanvragen in Waalwijk

Een verhuurhypotheek is een hypotheek die u aanvraagt als u een huis wilt kopen om het daarna te verhuren. U gaat er dus niet zelf in wonen. We zien dit steeds vaker voorkomen in Waalwijk. Aan het aanvragen van een verhuurhypotheek zitten weer andere voorwaarden dan wanneer u een hypotheek wilt aanvragen voor een huis waar u wel in wilt gaan wonen. Ook zijn er maar een aantal hypotheekvormen beschikbaar voor verhuurhypotheken, namelijk de annuïteitenhypotheek, de lineaire hypotheek en de aflossingsvrije hypotheek. Wat deze typen hypotheken inhouden en aan welke regels u moet voldoen bij het aanvragen van een verhuurhypotheek, bespreken we graag met u in een kennismakingsgesprek. Gewoon bij u aan de keukentafel.

Ontmoet hypotheekadviseur Diane Schapendonk

Diane is de oprichter van Bliss Hypotheken en is gevestigd in Waspik. Doordat ze al 30 jaar ervaring in hypotheekverstrekking en financieringen heeft, is ze een expert geworden in het vinden van een hypotheek die perfect aansluit bij de behoeften van haar klanten. Hierdoor omschrijven haar klanten haar als een zeer betrouwbare adviseur die kennis van zaken heeft en voor hun belangen opkomt. Daarbij is ze altijd opgewekt en positief ingesteld, waardoor ze veel voor elkaar krijgt bij de hypotheekverstrekkers.

KLANTEN VERTELLEN

Ricardo begrijpt het adviesvak en ontzorgt.

Na het opvragen van informatie belt Ricardo binnen 1 dag, maakt snel een afspraak en komt zijn afspraken na. Bijzonder fijne adviseur die zijn vak goed verstaat en meedenkt met de klant. Er is meteen vertrouwen. Kan Ricardo zeer aanbevelen.
- Sprang Capelle - 5 september 2022

De samenwerking met Ricardo is geweldig

Onze adviseur {Ricardo Smits ) heeft ons fam vermeulen geweldig goed geholpen in de wirwar van regels binnen de wet . Complimenten aan Ricardo . Het is een adviseur die boven op de zaak zit . We werden erg goed op de hoogte gehouden van ons verzoek tot het verstrekken van een tussentijdse hypotheek . Iedere stap die gezet moest worden werd direct afgehandeld . Ricardo is prettig om mee samen te werken , en is zeker betrouwbaar , wij kunnen hem aanbevelen wanneer er iets op financieel gebied iets moet geworden Ricardo nogmaals bedankt voor de goede zorgen . Veel succes in je verdere carrière Groet Noud en Adrie Vermeulen
- Goirle - 17 augustus 2022

Uitstekende service

Richardo nam de tijd om onze wensen door te nemen en zocht mee naar de beste uitkomst die bij ons paste. Hij verleende een uitstekende professionele service.
- Dongen - 16 augustus 2022

Proffesioneel, betrokken, mensgericht!

Hele fijme samenwerking, een open eerlijk advies mogen ontvangen. Dit raden wij iedereen aan! Rob en Ivy Oosterveer
- DONGEN - 16 augustus 2022

Duidelijke uitleg en goed advies

Diane weet waar ze het over heeft en geeft duidelijke uitleg, geeft diverse goede tips. Wij hebben het traject als zeer positief ervaren.
- WAALWIJK - 12 augustus 2022
104 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10