HYPOTHEEKADVISEUR WAALWIJK

Bent u op zoek naar een hypotheekadviseur in Waalwijk? Of u nu een hypotheek zoekt omdat u gaat verhuizen, een stuk aan uw huis gaat bouwen of uw huis toekomstbestendig wilt maken, Bliss Hypotheken zoekt de hypotheek die bij uw situatie past. We komen bij u thuis om het aan de keukentafel te hebben over uw wensen. We zijn onafhankelijk, dus we hebben geen belang bij een bepaalde hypotheekverstrekker. Zo vinden we de beste hypotheek voor u om een huis te kunnen kopen of verbouwen in Waalwijk of in de omgeving, zoals Waspik of Sprang-Capelle.

Hypotheekadvies Waalwijk

Wilt u meer weten over:
  • Het kopen van een huis
  • Wat er met uw hypotheek gebeurt als u gaat verhuizen
  • Het oversluiten van uw hypotheek
  • Hypotheken voor expats
  • Verhuurhypotheken
  • Hoe het zit met de hypotheek als u gaat scheiden
  • Het aanvragen van een hypotheek bij het verduurzamen van uw huis
Neem dan contact op met Bliss Hypotheken. Wij hanteren onze eigen formule en frisse ideeën, waardoor we u het beste advies kunnen geven. We laten u graag zien dat er meer mogelijk is dan u in eerste instantie dacht. Wij bieden maatwerk en komen graag langs om bij u aan de keukentafel over uw situatie te praten. Daarbij leggen wij alles graag uit in begrijpelijke taal en helpen u met alle financiële stappen die bij het aanvragen of oversluiten van een hypotheek komen kijken.

Verhuurhypotheek aanvragen in Waalwijk

Een verhuurhypotheek is een hypotheek die u aanvraagt als u een huis wilt kopen om het daarna te verhuren. U gaat er dus niet zelf in wonen. We zien dit steeds vaker voorkomen in Waalwijk. Aan het aanvragen van een verhuurhypotheek zitten weer andere voorwaarden dan wanneer u een hypotheek wilt aanvragen voor een huis waar u wel in wilt gaan wonen. Ook zijn er maar een aantal hypotheekvormen beschikbaar voor verhuurhypotheken, namelijk de annuïteitenhypotheek, de lineaire hypotheek en de aflossingsvrije hypotheek. Wat deze typen hypotheken inhouden en aan welke regels u moet voldoen bij het aanvragen van een verhuurhypotheek, bespreken we graag met u in een kennismakingsgesprek. Gewoon bij u aan de keukentafel.

Ontmoet hypotheekadviseur Diane Schapendonk

Diane is de oprichter van Bliss Hypotheken en is gevestigd in Waspik. Doordat ze al 30 jaar ervaring in hypotheekverstrekking en financieringen heeft, is ze een expert geworden in het vinden van een hypotheek die perfect aansluit bij de behoeften van haar klanten. Hierdoor omschrijven haar klanten haar als een zeer betrouwbare adviseur die kennis van zaken heeft en voor hun belangen opkomt. Daarbij is ze altijd opgewekt en positief ingesteld, waardoor ze veel voor elkaar krijgt bij de hypotheekverstrekkers.

KLANTEN VERTELLEN

Gewoon eerlijk en goed, no nonsens!

Francois komt gewoon aan huis, alles goed voorbereid en zeker van zijn zaak. Hij is er zich van bewust dat hij het juiste voorstel bij zich heeft een het duidelijk en spontaan kan uitleggen. Zeer blij met hem.
- Made - 11 mei 2022

Fijn en deskundig contact, dik tevreden!

Het voelde vanaf de eerste kennismaking meteen goed en vertrouwd. Diane is deskundig, duidelijk, geeft eerlijk en onafhankelijk advies (géén verkooppraatjes!), is oprecht geïnteresseerd en betrokken, denkt met je mee, reageert snel en houdt je tussentijds overal van op de hoogte. Kortom: ze neemt je alles uit handen en heeft alles perfect voor ons geregeld. Bovendien is ze een opgewekt en gezellig persoon en neemt alle tijd voor je. Wij bevelen Diane dan ook van harte aan!
- Waspik - 4 mei 2022

Zeer goede service en heel erg klantvriendelijk.

Kundig advies. Erg klantvrindelijk en service gericht. We zijn totaal ontzorgd.
- Molenschot - 23 maart 2022

Fantastisch

Hele fijne benadering en uitleg over hypotheek...duidelijk stappenplan en regelmatig contact over stand van zaken...echt een aanbeveling!!!!! Ik zou ricardo smits zeker willen aanraden bij vrienden of familie of collega's!
- Gilze - 23 maart 2022

Wederom een uitstekende ervaring met François Schonck

Zeven jaar geleden hebben wij François leren kennen als een prima financiële raadgever. Daarom zijn naam weer even gegoocheld en gevonden bij Bliss Hypotheken. Ook dit keer zijn wij bijzonder tevreden over zijn “ meedenken” en het zoeken naar oplossingen. We verwachten voorlopig geen gebruik meer te hoeven maken van zijn diensten, maar zouden hem direct weer contacten indien nodig. François, dank voor prettige en vooral professionele hulp.
- Breda - 18 maart 2022
78 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10