HYPOTHEEKADVISEUR MOLENSCHOT

Woont u in (de buurt van) Molenschot en heeft u vragen met betrekking tot het aanvragen van een hypotheek of heeft u andere woon-gerelateerde vragen? Neem dan contact op met Bliss Hypotheken. Molenschot is een van onze thuisbases, dus wij zijn altijd als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen in de woningbranche en hebben een groot netwerk in de omgeving. Ook in de omliggende plaatsen zoals Tilburg, Gilze en Rijen hebben wij nauw contact met geldverstrekkers en makelaars.

Hypotheekadvies in Molenschot

Heeft u vragen met betrekking tot:
  • Het kopen van een huis
  • Wat er met uw hypotheek gebeurt als u gaat verhuizen
  • Het oversluiten van een hypotheek
  • Hypotheken voor expats
  • Hypotheken voor militairen
  • Hypotheken voor senioren
Dan zit u bij Bliss Hypotheken goed! Wij zijn een klein hypotheekkantoor in regio Molenschot met een persoonlijke aanpak. Wij komen bij u thuis om u te adviseren over welke hypotheek het beste bij u past. Doordat we een onafhankelijke tussenpartij zijn, kijken we naar álle hypotheken, in plaats van alleen hypotheken van maar één geldverstrekker. Daarbij laten wij graag zien dat er meer mogelijk is dan u van tevoren dacht. Interesse? Plan dan snel uw gratis kennismakingsgesprek!

Hypotheek voor militairen

Werkt u bij defensie en wilt u een huis kopen? Dan gelden er voor u andere voorwaarden. Banken kijken bij u niet alleen naar uw brutosalaris, maar ook naar de hoogte van uw Vergoeding voor Extra Beslaglegging (VEB). Dit zorgt ervoor dat u meer hypotheek kunt krijgen dan als er alleen naar uw bruto-inkomen wordt gekeken. Wilt u precies weten hoe het zit? Een van onze adviseurs, Ricardo, woont dichtbij vliegbasis Gilze-Rijen en weet alles van hypotheken voor militairen. Neem contact op!

Ontmoet hypotheekadviseur Ricardo Smits

Ricardo is hypotheekadviseur gevestigd in Molenschot. Hij is al ruim 20 jaar actief in het vakgebied hypotheken. Ricardo gaat altijd op zoek naar de oplossing die het beste past bij de behoefte van de klant. Klanten waarderen dat hij goed naar hun wensen luistert, met hen meedenkt en proactief dingen regelt.

KLANTEN VERTELLEN

Aanrader!

Super goed en duidelijk geholpen.
- Breda - 22 juni 2022

Eerlijk persoonlijk advies

Wij zijn heel prettig geholpen door Ricardo van Bliss hypotheken, al direct vanaf het eerste contactmoment. Kenmerkend is: no-nonsense, heel persoonlijk, meedenkend en in begrijpelijke taal wordt advies op maat gegeven. Afspraken worden keurig nagekomen en konden op korte termijn plaatsvinden. Binnen no time was onze hypotheek aangepast naar onze wensen. Kortom, voor ons dus een heel prettige ervaring. Daarom raden wij eenieder aan om voor hypotheekadvies contact op te nemen met Ricardo, wij gunnen iedereen zo'n prettige ervaring.
- Molenschot - 20 juni 2022

Ricardo is erg kundig, betrokken en goed bereikbaar.

Het afsluiten/oversluiten van een hypotheek is niet iets dat je vaak in je leven doet. Je bent dan afhankelijk van iemand met expertise waarop de kunt vertrouwen. Ricardo heeft ons zeer goed geholpen. Hij is zeer kundig, maar ook heel fijn was het persoonlijk contact tijdens het hele proces. Wij kunnen en zullen Ricardo persoonlijk en de kleinschaligheid van zijn organisatie aan iedereen aanbevelen.
- Molenschot - 17 juni 2022

Ricardo Smits zet zich 100% in, ook als de casus ingewikkeld blijkt.

Onze ervaring met Ricardo Smits van Bliss Hypotheken & Consultancy is top. In een vrijblijvend gesprek, voordat er überhaupt een huis in zicht was, legde hij uitgebreid uit over onze mogelijkheden en opende hij ons de ogen dat er meer mogelijk was dan wij zelf dachten. Toen we sneller dan gedacht een optie op een woning kregen, ging Ricardo meteen aan de slag en loodste ons in hoog tempo door de aanvankelijke aanvraag. Hoewel het dossier complex was, de bank dwars lag en ons de moed aan het einde wel in de schoenen was gezakt, bleef Ricardo volharden en kreeg hij uiteindelijk de hypotheek rond. Zonder zijn positieve insteek, goede advies en grote netwerk was de hypotheek absoluut niet rondgekomen. Ricardo, chapeau en bedankt!
- Hulten - 17 juni 2022

Goed geregeld!

François zet zich 110% in! Top geregeld!
- Wagenberg - 16 juni 2022
87 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10