OVER BLISS

Bliss Hypotheken & Consultancy is ontstaan uit verhalen en ervaringen van klanten. Hoe mensen nu en in de toekomst willen wonen is namelijk al lang geen standaardverhaal meer. Door onze jarenlange ervaring op hypothekengebied en binding met de dagelijkse adviespraktijk hebben we het voorrecht al veel verhalen te hebben gehoord om met u te delen en in te zetten om ook uw (woon)vraagstuk op te lossen. Misschien loopt u wel met dezelfde vragen rond als onze klanten die we al eerder op weg hebben geholpen. Ook wij maken nog dagelijks nieuwe dingen mee en dat maakt het hypothekenvak ook zo superleuk om te doen. Het verveelt nooit om mensen met hun woonwensen verder te helpen.
Bliss Hypotheken & Consultancy is eigentijds en vooruitstrevend op het gebied van hypotheken en klantbediening. Bliss Hypotheken & Consultancy wil van wonen iets moois maken, een luisterend oor zijn en is uw regisseur om heel veel woonzaken te regelen waar u normaal zelf aan moet denken of doen. Hoe dat precies werkt merkt u als u met ons in gesprek gaat. We zijn actief betrokken bij de woningmarkt, hebben een relevant netwerk en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen op woongebied. Vanwege een ietwat andere dienstverlening dan u gewend bent op het gebied van wonen is Bliss Hypotheken & Consultancy echt een Bijzonder Label In Service & Support.

Laten we snel kennismaken en maak een vrijblijvende afspraak!

EEN BIJZONDER LABEL IN
SERVICE & SUPPORT

Hallo, aangenaam kennis te maken. Ik ben Diane Schapendonk, uw Hypotheekadviseur en Woonconsultant in de regio. Ik heb een passie voor wonen en het hypothekenvak.

Een ondernemende professional op het gebied van wonen en hypotheken heb ik altijd willen zijn. Naast mijn passie voor het vak heb ik ook alle kansen gegrepen die ik van mijn vorige werkgever, de Rabobank, kreeg. Het was een fijne tijd waarin ik veel kennis en ervaring heb opgedaan over de woningmarkt, hypotheken, intermediairs en de consument die hierin beweegt. Dan kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan. Ik maakte onlangs de keuze om een lang gekoesterde droom waar te maken en een heuse professionele ondernemer te worden. In juni 2019 heb ik Bliss Hypotheken & Consultancy opgericht. Ik wil van wonen iets moois maken en een luisterend oor zijn. Ik heb een relevant netwerk dus als ik het zelf niet kan oplossen dan schakel ik iemand in die kan helpen.
Hallo, aangenaam kennis te maken. Ik ben Ricardo Smits, uw Hypotheekadviseur in de regio Tilburg.

Ik ben in 1999, na het afronden van mijn opleiding Bank & Verzekeringen, gestart bij de Rabobank in de rol van Cliëntadviseur op het gebied van Betalen, Sparen en particuliere verzekeringen. Al snel heb ik de stap kunnen zetten richting de functie van Hypotheekadviseur. Inmiddels ruim 20 jaar verder, nog met evenveel passie en enthousiasme actief binnen het vakgebied hypotheken en toe aan nieuwe uitdaging. Met ontzettend veel plezier en vertrouwen heb ik me aangesloten bij Bliss Hypotheken & Consultancy. Een eigentijds en vooruitstrevend merk dat mij goed past omdat het staat voor de kernwaarde waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht. Er wordt gedacht in mogelijkheden en we stellen alles in het werk om uw woonwensen te realiseren! Ik sta voor een laagdrempelig, persoonlijk en eerlijk advies en ga graag samen met u op zoek naar de oplossing welke het best aansluit bij uw wensen en behoefte. Bent u op zoek naar een adviseur waar wordt gedacht vanuit klantbelang, waar uw wensen zorgvuldig en met aandacht en interesse in beeld worden gebracht, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Nieuwsgierig geworden, het lijkt mij leuk om nader kennis met u te maken tijdens een vrijblijvend gesprek.
Hallo, aangenaam kennis te maken. Ik ben François Schonck, uw Hypotheekadviseur in de regio Breda.

Ik ben in 1992 begonnen in de Assurantie- en Hypotheekbranche bij de Keyzer Assurantiën. Na vele jaren met veel plezier gewerkt te hebben bij Van de Water Groep en de Hypotheekshop Breda ga ik de uitdaging aan en start ik een eigen hypotheek advieskantoor. Met veel enthousiasme sluit ik mij aan bij Bliss Hypotheken & Consultancy. Een eigentijds en tikkeltje eigenwijs merk dat bij mij past en waarbij een hypotheekadvies op een heldere en informele wijze ook aan de keukentafel gegeven kan worden.

Goed luisteren naar mijn klanten is een van mijn belangrijkste kwaliteiten. Door mijn omgeving word ik omschreven als een betrokken, betrouwbare professional met passie voor het vak. Service en dienstverlening staan altijd voorop. Belangrijke aspecten in mijn werk zijn het leveren van maatwerk, streven naar de beste oplossing voor de klant en een heldere communicatie. Ik heb een open houding en ben een harde werker met 100% inzet.