STAPPENPLAN

Leuk om kennis te maken
Elke financiële situatie is anders. Daarom is mijn hypotheekadvies maatwerk. Ik ben op de hoogte van alle ontwikkelingen op de woningmarkt en de wet- en regelgeving voor hypotheken. Om u kennis te laten maken met de dienstverlening van Bliss Hypotheken kunt u vrijblijvend een afspraak met mij maken en ik kom graag naar u toe. U kunt mij natuurlijk ook altijd eerst bellen of mailen.
Haalbaarheid
Dit is het startpunt voor het bespreken van uw woonwensen. We kijken naar allerlei belangrijke aspecten waarvan de haalbaarheid van uw woonwens het belangrijkste onderdeel betreft want de hypotheek moet natuurlijk wel aansluiten op uw situatie. Als we samen aan de slag gaan vertel ik u alles over het hypotheektraject, de dienstverlening en vergoeding(en).
Plan van aanpak, het advies
Tijdens de adviesfase ga ik voor u allerlei mogelijkheden berekenen op basis van uw financiële situatie. De analyse die ik vervolgens voor u maak licht ik u uitgebreid toe zodat u weet wat u wel en niet kunt verwachten. Als het advies niet aansluit bij uw wensen dan passen we het onderweg aan. Pas als al uw vragen beantwoord zijn, kunt u een definitieve keuze maken. We hebben dan al de diverse hypotheekaanbieders en hun voorwaarden vergeleken en ik kan de hypotheekofferte voor u aanvragen.
Als de hypotheekofferte binnen is bespreken en controleren we deze samen. Ik kom dan weer bij u langs om het advies, de hypotheekofferte en de vervolgstappen door te nemen. Pas als alles duidelijk is en u begrijpt hoe het product in elkaar steekt gaan we verder. Ik verstuur de getekende offerte naar de hypotheekverstrekker. Alle benodigde documenten worden verzameld, gecontroleerd en doorgestuurd. Ik houd u op de hoogte over de accept atie van de aanvraag door de hypotheekverstrekker.
Optimaliseren
Alles is afgerond en ik check of alles naar wens is verlopen en loopt. Heeft u nog vragen over uw financiële situatie of kan ik nog iets anders voor u betekenen neem dan gerust contact met me op. Ook gedurende de looptijd van uw hypotheek sta ik voor u klaar. Als u het fijn vindt, houd ik u in toekomst op de hoogte van ontwikkelingen die voor u interessant kunnen zijn.