HYPOTHEKEN CHAAM

Verhuizen of meer financiële ruimte nodig? Het sluiten of oversluiten van een hypotheek biedt mogelijkheden, ook bij (bijna) pensionering.

Steeds meer mensen nemen zelf stappen om te gaan verhuizen en voor zichzelf te zorgen. Dat brengt de huidige tijd met zich mee. De focus op langer zelfstandig blijven wonen wordt door de overheid ingegeven. In de media en op de verjaardagsfeestjes hoort men de succesverhalen van mensen die al een bepaalde stappen hebben genomen. Het landelijke beeld is een verschuiving van een ongeschikte naar een geschikte woning om voor een lange periode fijn te kunnen (blijven) wonen.

Naarmate u zelf ouder wordt denkt u waarschijnlijk ook steeds vaker na over dit soort zaken. Moet ik straks gaan verhuizen? Kan ik in mijn huis blijven wonen op mijn oude dag? Kunnen we het huis verbouwen en beneden gaan leven? Hoe kunnen we dat dan betalen? Allemaal vragen waar u het in uw directe omgeving vast wel eens over heeft toch?

Uit ervaring weet ik ook dat het algemene beeld van mensen vaak uit de onmogelijkheden op dit gebied bestaat. Geldverstrekkers willen niet financieren net voor pensionering is daar een goed voorbeeld van. Ik weet echter zeker dat als we met elkaar in gesprek gaan u misschien wel tot de ontdekking komt dat er veel meer mogelijk is dan u in eerste instantie dacht. Hoe mooi is dat!

Als u helderheid wilt over uw eigen financiële situatie neem dan zeker contact met mij op. Door mijn jarenlange ervaring op hypothekengebied begrijp ik maar al te goed waar u als woningbezitter allemaal tegenaan loopt en waar u hulp bij kunt gebruiken. Samen kunnen we de mitsen en maren af gaan strepen om tot een verantwoorde oplossing te komen om uw (toekomstige) woonwensen te realiseren.

Dat is een fijne gedachte toch?

VERHUIZEN OF MEER FINANCIËLE RUIMTE NODIG?

KLANTEN VERTELLEN

Top hypotheekadviseuse!

Wil je een eerlijk, duidelijk en persoonlijk advies dan kunnen wij niet anders aanraden dan Bliss Hypotheken & Consultancy. Een huis kopen is een spannende periode waarbij veel nieuwe informatie op je af komt die vaak moeilijk te begrijpen is. Deze periode kan daardoor stress en onzekerheid opleveren. Diane heeft ons van begin tot eind meegenomen in het proces waarbij zij ten alle tijden voor ons klaar stond en alle informatie duidelijk uit heeft gelegd waardoor het voor ons als leek goed te begrijpen was. Niks was te veel gevraagd, met alle vragen of onduidelijkheden konden we ten alle tijden terecht en alles werd voor ons geregeld. Vaak nog meer, dan dat eigenlijk bij haar taak hoort! Er ontstond al meteen een echte vertrouwensband en er werd gekeken en geluisterd naar onze wensen en hoe wij als persoon zijn en op dit moment in het leven staan. Ook wordt er voor de toekomst mee vooruit gedacht zodat de juiste keuzes gemaakt kunnen worden. Diane is meer dan alleen een hypotheekadviseuse en met haar geweldige persoonlijkheid, is voor ons alles geregeld en met alles meegedacht voor uiteindelijk het beste en mooiste resultaat. Wij zouden haar met geen goud hebben willen missen en zouden Bliss Hypotheken & Consultancy aan IEDEREEN aanraden!
- Waspik - 28 oktober 2020

Persoonlijk en passend advies.

We zijn heel goed geholpen door Diane van Bliss Hypotheken en Consultancy. Het fijne was dat ze aan huis kwam voor de adviesgesprekken en dat ze telefonisch altijd bereikbaar was voor vragen. Lastige onderwerpen werden duidelijk toegelicht en er werd snel gereageerd op de mail. Zeker een aanrader.
- Waspik - 21 oktober 2020

Geweldig

Super geholpen, duidelijk uitgelegd en bij moeilijkheden altijd bereikbaar
- Chaam - 20 oktober 2020

Helder en duidelijk

François is een fijne man die alles duidelijk en helder met veel enthousiasme uitlegt. Hij neemt ruimschoots de tijd voor je. Ook bij vragen kun je altijd bij hem terrecht en legt alles zelfs meerdere keren uit als het nog onduidelijk voor je is. Super bedankt François!
- Chaam - 20 oktober 2020

prima

nooit opgeven altijd doorgaan (NOAD) Geeft bovenstaande maar door aan Francois Schonck
- moergestel - 20 oktober 2020
18 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10