HYPOTHEEKADVISEUR DEN BOSCH

Het altijd gezellige Den Bosch heeft voor ieder wat wils. Gaat u voor een prachtig middeleeuws pand in de binnenstad, of wilt u liever iets rustiger wonen in Engelen, Empel of Rosmalen? Of toch liever in een nieuwbouwwoning in De Groote Wielen? Bliss Hypotheken is zeer bekend in de gemeente Den Bosch en werkt nauw samen met makelaars en geldverstrekkers in de regio. Hierdoor kunnen we u altijd passend advies geven. Ook als u een hypotheek wilt afsluiten omdat u uw huis wilt verbouwen, zit u bij Bliss Hypotheken goed. Wij vinden samen met u de hypotheek die het beste aansluit bij uw situatie.

Hypotheekadvies Den Bosch

Wilt u meer weten over:
  • Het kopen van uw (eerste) huis
  • Wat er met uw hypotheek gebeurt als u gaat verhuizen
  • Het oversluiten van uw hypotheek
  • Hypotheken voor expats
  • Verhuurhypotheken
  • Hoe het zit met de hypotheek als u gaat scheiden
  • Het aanvragen van een hypotheek bij het verduurzamen van uw huis
Neem dan contact op met Bliss Hypotheken. Wij zijn een klein bureau in regio Waspik met een persoonlijke aanpak. Wij komen bij u thuis om u te adviseren over welke hypotheek het beste bij u past. Doordat we een onafhankelijke tussenpartij zijn, kijken we naar álle hypotheken, in plaats van alleen hypotheken van maar één geldverstrekker. Daarbij laten wij graag zien dat er meer mogelijk is dan u van tevoren dacht. Interesse? Plan dan snel uw gratis kennismakingsgesprek!

Hypotheken voor expats

U als expat bent klaar voor de volgende stap: een huis kopen in Den Bosch. Maar u heeft (nog) geen Nederlands paspoort. Kunt u dan toch een hypotheek aanvragen? Komt u uit een ander EU-land? Dan is dat meestal geen probleem. Heeft u daarentegen een paspoort van een land buiten de EU? Dan is het een stuk lastiger om een hypotheek af te sluiten. Banken stellen dan vaak veel eisen, zoals dat u al een aantal jaar in Nederland moet wonen en dat u in vast dienstverband zit. Wilt u weten hoe het precies zit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u om een hypotheek te krijgen zodat u uw droomhuis kunt kopen!

Woning in Den Bosch kopen om te verhuren

Het is een goede investering om een (tweede) woning te kopen die u kunt gaan verhuren. Hiermee kunt u elke maand een extra centje verdienen of juist uw kind aan een woning helpen. Met de lage rentes die nu gelden, bent u beter af als u uw spaargeld in een huis steekt dan dat u het op de bank laat staan. Maar om een hypotheek te krijgen voor een huis waar u niet zelf in gaat wonen, moet u weer aan andere voorwaarden voldoen. Zo kunt u bijvoorbeeld maar 70% van de waarde van het huis krijgen als hypotheek. Er zitten nog meer regels vast aan het aanvragen van de zogenaamde verhuurhypotheek. Wij spreken deze graag met u door in een kennismakingsgesprek.

Ontmoet hypotheekadviseur Diane Schapendonk

Diane is de oprichter van Bliss Hypotheken en is gevestigd in Waspik. Doordat ze al 30 jaar ervaring in hypotheekverstrekking en financieringen heeft, is ze een expert geworden in het vinden van een hypotheek die perfect aansluit bij de behoeften van haar klanten. Hierdoor omschrijven haar klanten haar als een zeer betrouwbare adviseur die kennis van zaken heeft en voor hun belangen opkomt. Daarbij is ze altijd opgewekt en positief ingesteld, waardoor ze veel voor elkaar krijgt bij de hypotheekverstrekkers.

KLANTEN VERTELLEN

Gewoon eerlijk en goed, no nonsens!

Francois komt gewoon aan huis, alles goed voorbereid en zeker van zijn zaak. Hij is er zich van bewust dat hij het juiste voorstel bij zich heeft een het duidelijk en spontaan kan uitleggen. Zeer blij met hem.
- Made - 11 mei 2022

Fijn en deskundig contact, dik tevreden!

Het voelde vanaf de eerste kennismaking meteen goed en vertrouwd. Diane is deskundig, duidelijk, geeft eerlijk en onafhankelijk advies (géén verkooppraatjes!), is oprecht geïnteresseerd en betrokken, denkt met je mee, reageert snel en houdt je tussentijds overal van op de hoogte. Kortom: ze neemt je alles uit handen en heeft alles perfect voor ons geregeld. Bovendien is ze een opgewekt en gezellig persoon en neemt alle tijd voor je. Wij bevelen Diane dan ook van harte aan!
- Waspik - 4 mei 2022

Zeer goede service en heel erg klantvriendelijk.

Kundig advies. Erg klantvrindelijk en service gericht. We zijn totaal ontzorgd.
- Molenschot - 23 maart 2022

Fantastisch

Hele fijne benadering en uitleg over hypotheek...duidelijk stappenplan en regelmatig contact over stand van zaken...echt een aanbeveling!!!!! Ik zou ricardo smits zeker willen aanraden bij vrienden of familie of collega's!
- Gilze - 23 maart 2022

Wederom een uitstekende ervaring met François Schonck

Zeven jaar geleden hebben wij François leren kennen als een prima financiële raadgever. Daarom zijn naam weer even gegoocheld en gevonden bij Bliss Hypotheken. Ook dit keer zijn wij bijzonder tevreden over zijn “ meedenken” en het zoeken naar oplossingen. We verwachten voorlopig geen gebruik meer te hoeven maken van zijn diensten, maar zouden hem direct weer contacten indien nodig. François, dank voor prettige en vooral professionele hulp.
- Breda - 18 maart 2022
78 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10