HYPOTHEEKADVISEUR DEN BOSCH

Het altijd gezellige Den Bosch heeft voor ieder wat wils. Gaat u voor een prachtig middeleeuws pand in de binnenstad, of wilt u liever iets rustiger wonen in Engelen, Empel of Rosmalen? Of toch liever in een nieuwbouwwoning in De Groote Wielen? Bliss Hypotheken is zeer bekend in de gemeente Den Bosch en werkt nauw samen met makelaars en geldverstrekkers in de regio. Hierdoor kunnen we u altijd passend advies geven. Ook als u een hypotheek wilt afsluiten omdat u uw huis wilt verbouwen, zit u bij Bliss Hypotheken goed. Wij vinden samen met u de hypotheek die het beste aansluit bij uw situatie.

Hypotheekadvies Den Bosch

Wilt u meer weten over:
  • Het kopen van uw (eerste) huis
  • Wat er met uw hypotheek gebeurt als u gaat verhuizen
  • Het oversluiten van uw hypotheek
  • Hypotheken voor expats
  • Verhuurhypotheken
  • Hoe het zit met de hypotheek als u gaat scheiden
  • Het aanvragen van een hypotheek bij het verduurzamen van uw huis
Neem dan contact op met Bliss Hypotheken. Wij zijn een klein bureau in regio Waspik met een persoonlijke aanpak. Wij komen bij u thuis om u te adviseren over welke hypotheek het beste bij u past. Doordat we een onafhankelijke tussenpartij zijn, kijken we naar álle hypotheken, in plaats van alleen hypotheken van maar één geldverstrekker. Daarbij laten wij graag zien dat er meer mogelijk is dan u van tevoren dacht. Interesse? Plan dan snel uw gratis kennismakingsgesprek!

Hypotheken voor expats

U als expat bent klaar voor de volgende stap: een huis kopen in Den Bosch. Maar u heeft (nog) geen Nederlands paspoort. Kunt u dan toch een hypotheek aanvragen? Komt u uit een ander EU-land? Dan is dat meestal geen probleem. Heeft u daarentegen een paspoort van een land buiten de EU? Dan is het een stuk lastiger om een hypotheek af te sluiten. Banken stellen dan vaak veel eisen, zoals dat u al een aantal jaar in Nederland moet wonen en dat u in vast dienstverband zit. Wilt u weten hoe het precies zit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u om een hypotheek te krijgen zodat u uw droomhuis kunt kopen!

Woning in Den Bosch kopen om te verhuren

Het is een goede investering om een (tweede) woning te kopen die u kunt gaan verhuren. Hiermee kunt u elke maand een extra centje verdienen of juist uw kind aan een woning helpen. Met de lage rentes die nu gelden, bent u beter af als u uw spaargeld in een huis steekt dan dat u het op de bank laat staan. Maar om een hypotheek te krijgen voor een huis waar u niet zelf in gaat wonen, moet u weer aan andere voorwaarden voldoen. Zo kunt u bijvoorbeeld maar 70% van de waarde van het huis krijgen als hypotheek. Er zitten nog meer regels vast aan het aanvragen van de zogenaamde verhuurhypotheek. Wij spreken deze graag met u door in een kennismakingsgesprek.

Ontmoet hypotheekadviseur Diane Schapendonk

Diane is de oprichter van Bliss Hypotheken en is gevestigd in Waspik. Doordat ze al 30 jaar ervaring in hypotheekverstrekking en financieringen heeft, is ze een expert geworden in het vinden van een hypotheek die perfect aansluit bij de behoeften van haar klanten. Hierdoor omschrijven haar klanten haar als een zeer betrouwbare adviseur die kennis van zaken heeft en voor hun belangen opkomt. Daarbij is ze altijd opgewekt en positief ingesteld, waardoor ze veel voor elkaar krijgt bij de hypotheekverstrekkers.

KLANTEN VERTELLEN

Ricardo begrijpt het adviesvak en ontzorgt.

Na het opvragen van informatie belt Ricardo binnen 1 dag, maakt snel een afspraak en komt zijn afspraken na. Bijzonder fijne adviseur die zijn vak goed verstaat en meedenkt met de klant. Er is meteen vertrouwen. Kan Ricardo zeer aanbevelen.
- Sprang Capelle - 5 september 2022

De samenwerking met Ricardo is geweldig

Onze adviseur {Ricardo Smits ) heeft ons fam vermeulen geweldig goed geholpen in de wirwar van regels binnen de wet . Complimenten aan Ricardo . Het is een adviseur die boven op de zaak zit . We werden erg goed op de hoogte gehouden van ons verzoek tot het verstrekken van een tussentijdse hypotheek . Iedere stap die gezet moest worden werd direct afgehandeld . Ricardo is prettig om mee samen te werken , en is zeker betrouwbaar , wij kunnen hem aanbevelen wanneer er iets op financieel gebied iets moet geworden Ricardo nogmaals bedankt voor de goede zorgen . Veel succes in je verdere carrière Groet Noud en Adrie Vermeulen
- Goirle - 17 augustus 2022

Uitstekende service

Richardo nam de tijd om onze wensen door te nemen en zocht mee naar de beste uitkomst die bij ons paste. Hij verleende een uitstekende professionele service.
- Dongen - 16 augustus 2022

Proffesioneel, betrokken, mensgericht!

Hele fijme samenwerking, een open eerlijk advies mogen ontvangen. Dit raden wij iedereen aan! Rob en Ivy Oosterveer
- DONGEN - 16 augustus 2022

Duidelijke uitleg en goed advies

Diane weet waar ze het over heeft en geeft duidelijke uitleg, geeft diverse goede tips. Wij hebben het traject als zeer positief ervaren.
- WAALWIJK - 12 augustus 2022
104 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10