HYPOTHEKEN

Verhuizen of meer financiële ruimte nodig? Het sluiten of oversluiten van een hypotheek biedt mogelijkheden, ook bij (bijna) pensionering.

Steeds meer mensen nemen zelf stappen om te gaan verhuizen en voor zichzelf te zorgen. Dat brengt de huidige tijd met zich mee. De focus op langer zelfstandig blijven wonen wordt door de overheid ingegeven. In de media en op de verjaardagsfeestjes hoort men de succesverhalen van mensen die al een bepaalde stappen hebben genomen. Het landelijke beeld is een verschuiving van een ongeschikte naar een geschikte woning om voor een lange periode fijn te kunnen (blijven) wonen.

Naarmate u zelf ouder wordt denkt u waarschijnlijk ook steeds vaker na over dit soort zaken. Moet ik straks gaan verhuizen? Kan ik in mijn huis blijven wonen op mijn oude dag? Kunnen we het huis verbouwen en beneden gaan leven? Hoe kunnen we dat dan betalen? Allemaal vragen waar u het in uw directe omgeving vast wel eens over heeft toch?

Uit ervaring weet ik ook dat het algemene beeld van mensen vaak uit de onmogelijkheden op dit gebied bestaat. Geldverstrekkers willen niet financieren net voor pensionering is daar een goed voorbeeld van. Ik weet echter zeker dat als we met elkaar in gesprek gaan u misschien wel tot de ontdekking komt dat er veel meer mogelijk is dan u in eerste instantie dacht. Hoe mooi is dat!

Als u helderheid wilt over uw eigen financiële situatie neem dan zeker contact met mij op. Door mijn jarenlange ervaring op hypothekengebied begrijp ik maar al te goed waar u als woningbezitter allemaal tegenaan loopt en waar u hulp bij kunt gebruiken. Samen kunnen we de mitsen en maren af gaan strepen om tot een verantwoorde oplossing te komen om uw (toekomstige) woonwensen te realiseren.

Dat is een fijne gedachte toch?

VERHUIZEN OF MEER FINANCIËLE RUIMTE NODIG?

KLANTEN VERTELLEN

Heel blij mee

Mijn ervaring met Bliss is vakkundig advies vriendelijk niet opdringerig en ongedwongen in je eigen keuken ik zal Bliss zeker aanbevelen bij familie, kennissen en vrienden Barbara van Hemert
- WASPIK - 16 januari 2020

Flexibel en duidelijke uitleg

De dag en tijdstip van de afspraken waren snel en voor ons op een haalbare dag. Door de uitleg rondom de verschillende scenario’s van hypotheken hebben we een doordachte keuze kunnen maken. Tevens werd gelijk gekeken naar onze andere verzekeringen of deze nog actueel waren en goedkoper konden. Prettige adviesgesprekken
- Wagenberg - 15 januari 2020

Super klantgericht!

Diane werkt heel klantgericht, ze luistert en vraagt goed door om de klantvraag helder te krijgen. Ze is deskundig, integer en een prettige persoonlijkheid. Ze wil haar klanten de best passende oplossing aanbieden. Ze gaat enthousiast voor je als klant aan de slag. Ze wil dan ook dat je je als klant goed geholpen voelt.
- 's-Hertogenbosch - 23 september 2019

Diane is deskundig en gaat 100% voor de klant!

Ik ken Diane goed vanuit de tijd bij Rabobank: wij hadden nl. een zelfde soort functie, die van wooncoach. Een pioniersrol met veel vrijheid en verantwoordelijkheid: als ondernemers waren we op zoek naar oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen op het gebied van wonen. Dat heeft onze blik verruimd: Diane kent niet alleen alle ins en outs van het verstrekken van hypotheken en het geven van advies maar heeft ook uitgebreid oog voor het persoonlijke en kan met haar ruime zakelijke netwerk vaak voor een waardevolle oplossing zorgen. Ik kan Diane van harte aanbevelen als deskundige, persoonlijke en toegewijde adviseur!
- Helmond - 22 september 2019

Super!

Prima ervaringen met Diane als financieel adviseur. Goede kennis van zaken, goed bereikbaar en daarnaast echt een mensenmens.
- Breda - 20 september 2019
5 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10