HYPOTHEKEN

Verhuizen of meer financiële ruimte nodig? Het sluiten of oversluiten van een hypotheek biedt mogelijkheden, ook bij (bijna) pensionering.

Steeds meer mensen nemen zelf stappen om te gaan verhuizen en voor zichzelf te zorgen. Dat brengt de huidige tijd met zich mee. De focus op langer zelfstandig blijven wonen wordt door de overheid ingegeven. In de media en op de verjaardagsfeestjes hoort men de succesverhalen van mensen die al een bepaalde stappen hebben genomen. Het landelijke beeld is een verschuiving van een ongeschikte naar een geschikte woning om voor een lange periode fijn te kunnen (blijven) wonen.

Naarmate u zelf ouder wordt denkt u waarschijnlijk ook steeds vaker na over dit soort zaken. Moet ik straks gaan verhuizen? Kan ik in mijn huis blijven wonen op mijn oude dag? Kunnen we het huis verbouwen en beneden gaan leven? Hoe kunnen we dat dan betalen? Allemaal vragen waar u het in uw directe omgeving vast wel eens over heeft toch?

Uit ervaring weet ik ook dat het algemene beeld van mensen vaak uit de onmogelijkheden op dit gebied bestaat. Geldverstrekkers willen niet financieren net voor pensionering is daar een goed voorbeeld van. Ik weet echter zeker dat als we met elkaar in gesprek gaan u misschien wel tot de ontdekking komt dat er veel meer mogelijk is dan u in eerste instantie dacht. Hoe mooi is dat!

Als u helderheid wilt over uw eigen financiële situatie neem dan zeker contact met mij op. Door mijn jarenlange ervaring op hypothekengebied begrijp ik maar al te goed waar u als woningbezitter allemaal tegenaan loopt en waar u hulp bij kunt gebruiken. Samen kunnen we de mitsen en maren af gaan strepen om tot een verantwoorde oplossing te komen om uw (toekomstige) woonwensen te realiseren.

Dat is een fijne gedachte toch?

VERHUIZEN OF MEER FINANCIËLE RUIMTE NODIG?

KLANTEN VERTELLEN

5 sterren dik en dwars verdiend!

Wij zijn super goed geholpen door Diane bij het financiële gedeelte van het kopen en verkopen van ons huis. Vriendelijk, alles werd duidelijk uitgelegd, stipt, kundig, meer dan tevreden dus!
- Tilburg - 29 juni 2020

Hier voel je echt klant en geen nummer zoals bij de grote banken

Niets was teveel voor Bliss. Iedere vraag, hoe klein dan ook, werd op een duidelijk en correcte manier beantwoord. Het gehele traject is in een kort tijdsbestek doorlopen zonder enige fout. Ik kan daarom iedereen aanraden om zeker eens met Bliss contact op te nemen als ze een hypotheek willen, of willen oversluiten.
- Chaam - 22 juni 2020

Diane is een betrokken en deskundig adviseur

Diane is een betrokken adviseur die stond voor ons als klant. Ze probeerde de beste deal te bereiken. Daarnaast heeft ze goed geluisterd naar onze wensen en wist daaraan de juiste vertaling te geven. En kregen wij altijd een tijdige terugkoppeling over de stand van zaken. Al met al zijn wij zeer tevreden over de totale advisering met de persoonlijk gekregen aandacht.
- Waspik - 6 juni 2020

Geen woorden maar daden

Hij is een man die gedreven is om zijn werk goed te doen en die tijd voor je neemt als je nog vragen hebt kan je terecht en begeleid je .
- Chaam - 5 juni 2020

Heel blij mee

Mijn ervaring met Bliss is vakkundig advies vriendelijk niet opdringerig en ongedwongen in je eigen keuken ik zal Bliss zeker aanbevelen bij familie, kennissen en vrienden Barbara van Hemert
- WASPIK - 16 januari 2020
9 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10