HYPOTHEEKADVISEUR BREDA

Gaat u verhuizen naar het bruisende Breda? Of woont u er al, maar wilt u uw huis verduurzamen? Voor elke woonwens is een passende hypotheek te vinden. Bliss Hypotheken is een onafhankelijk bureau dat u helpt om de beste hypotheek te krijgen die bij uw situatie past. Wij werken nauw samen met geldverstrekkers en makelaars, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Ook in de omliggende dorpen Bavel en Ulvenhout zijn wij actief.

Hypotheekadvies Breda

Wilt u meer weten over:
  • Het kopen van uw (eerste) huis
  • Wat er met uw hypotheek gebeurt als u gaat verhuizen
  • Het oversluiten van uw hypotheek
  • Hypotheken voor expats
  • Verhuurhypotheken
  • Hoe het zit met de hypotheek als u gaat scheiden
  • Het aanvragen van een hypotheek bij het verduurzamen van uw huis
Neem dan contact op met Bliss Hypotheken. Door onze jarenlange ervaring in de hypotheken- en leningenbranche, hebben wij veel kennis en expertise vergaard om u te kunnen helpen met uw hypotheek of overwaarde. Wij leggen u in begrijpelijke taal uit wat uw opties zijn en wat de voor- en nadelen daarvan zijn. We ontzorgen u in het hele proces. Ook na de afsluiting nemen wij altijd nog contact met u op om te vragen of alles goed is verlopen of dat er nog kwesties zijn waarbij we kunnen helpen.

Huis kopen in Breda als u een expat bent

U heeft een vaste baan met een goed inkomen en een beetje spaargeld. Nu bent u klaar om een huis te kopen in het gezellige Breda. Alleen heeft u (nog) niet de Nederlandse identiteit. Als u uit een land in de Europese Unie komt, is dat geen probleem. Banken stellen vaak dezelfde eisen aan mensen uit EU-lidstaten als aan Nederlanders. Komt u daarentegen uit een land buiten de EU? Dan kunnen banken veel moeilijker doen over het verstrekken van een hypotheek. U moet bijvoorbeeld kunnen aantonen dat u een speciale verblijfsvergunning heeft.

Er zijn echter ook kansen voor buitenlandse kenniswerkers. Kunt u aantonen dat u een specialisme heeft dat schaars is in Nederland, dan hoeft u over 30% van uw bruto inkomen geen belasting te betalen, waardoor een hogere hypotheek mogelijk is. Bij Bliss Hypotheken weten we precies welke regels er gelden bij het aanvragen van een hypotheek en zoeken wij voor u de bank uit waar u de hoogste hypotheek kunt krijgen. Zo kunt u op zoek naar een mooi koophuis in de gezelligste stad van Nederland!

Ontmoet hypotheekadviseur François Schonck

François is onze hypotheekadviseur gevestigd in Chaam en kent de regio daardoor ook van binnen en van buiten. Hij zit al jaren in het hypotheekvak en kan zijn klanten daardoor ook als de beste helpen. Door zijn klanten wordt hij omschreven als een vriendelijke man die duidelijk advies geeft en ruimschoots de tijd voor hen neemt.

KLANTEN VERTELLEN

Ricardo begrijpt het adviesvak en ontzorgt.

Na het opvragen van informatie belt Ricardo binnen 1 dag, maakt snel een afspraak en komt zijn afspraken na. Bijzonder fijne adviseur die zijn vak goed verstaat en meedenkt met de klant. Er is meteen vertrouwen. Kan Ricardo zeer aanbevelen.
- Sprang Capelle - 5 september 2022

De samenwerking met Ricardo is geweldig

Onze adviseur {Ricardo Smits ) heeft ons fam vermeulen geweldig goed geholpen in de wirwar van regels binnen de wet . Complimenten aan Ricardo . Het is een adviseur die boven op de zaak zit . We werden erg goed op de hoogte gehouden van ons verzoek tot het verstrekken van een tussentijdse hypotheek . Iedere stap die gezet moest worden werd direct afgehandeld . Ricardo is prettig om mee samen te werken , en is zeker betrouwbaar , wij kunnen hem aanbevelen wanneer er iets op financieel gebied iets moet geworden Ricardo nogmaals bedankt voor de goede zorgen . Veel succes in je verdere carrière Groet Noud en Adrie Vermeulen
- Goirle - 17 augustus 2022

Uitstekende service

Richardo nam de tijd om onze wensen door te nemen en zocht mee naar de beste uitkomst die bij ons paste. Hij verleende een uitstekende professionele service.
- Dongen - 16 augustus 2022

Proffesioneel, betrokken, mensgericht!

Hele fijme samenwerking, een open eerlijk advies mogen ontvangen. Dit raden wij iedereen aan! Rob en Ivy Oosterveer
- DONGEN - 16 augustus 2022

Duidelijke uitleg en goed advies

Diane weet waar ze het over heeft en geeft duidelijke uitleg, geeft diverse goede tips. Wij hebben het traject als zeer positief ervaren.
- WAALWIJK - 12 augustus 2022
104 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10