HYPOTHEEKADVISEUR BREDA

Gaat u verhuizen naar het bruisende Breda? Of woont u er al, maar wilt u uw huis verduurzamen? Voor elke woonwens is een passende hypotheek te vinden. Bliss Hypotheken is een onafhankelijk bureau dat u helpt om de beste hypotheek te krijgen die bij uw situatie past. Wij werken nauw samen met geldverstrekkers en makelaars, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Ook in de omliggende dorpen Bavel en Ulvenhout zijn wij actief.

Hypotheekadvies Breda

Wilt u meer weten over:
  • Het kopen van uw (eerste) huis
  • Wat er met uw hypotheek gebeurt als u gaat verhuizen
  • Het oversluiten van uw hypotheek
  • Hypotheken voor expats
  • Verhuurhypotheken
  • Hoe het zit met de hypotheek als u gaat scheiden
  • Het aanvragen van een hypotheek bij het verduurzamen van uw huis
Neem dan contact op met Bliss Hypotheken. Door onze jarenlange ervaring in de hypotheken- en leningenbranche, hebben wij veel kennis en expertise vergaard om u te kunnen helpen met uw hypotheek of overwaarde. Wij leggen u in begrijpelijke taal uit wat uw opties zijn en wat de voor- en nadelen daarvan zijn. We ontzorgen u in het hele proces. Ook na de afsluiting nemen wij altijd nog contact met u op om te vragen of alles goed is verlopen of dat er nog kwesties zijn waarbij we kunnen helpen.

Huis kopen in Breda als u een expat bent

U heeft een vaste baan met een goed inkomen en een beetje spaargeld. Nu bent u klaar om een huis te kopen in het gezellige Breda. Alleen heeft u (nog) niet de Nederlandse identiteit. Als u uit een land in de Europese Unie komt, is dat geen probleem. Banken stellen vaak dezelfde eisen aan mensen uit EU-lidstaten als aan Nederlanders. Komt u daarentegen uit een land buiten de EU? Dan kunnen banken veel moeilijker doen over het verstrekken van een hypotheek. U moet bijvoorbeeld kunnen aantonen dat u een speciale verblijfsvergunning heeft.

Er zijn echter ook kansen voor buitenlandse kenniswerkers. Kunt u aantonen dat u een specialisme heeft dat schaars is in Nederland, dan hoeft u over 30% van uw bruto inkomen geen belasting te betalen, waardoor een hogere hypotheek mogelijk is. Bij Bliss Hypotheken weten we precies welke regels er gelden bij het aanvragen van een hypotheek en zoeken wij voor u de bank uit waar u de hoogste hypotheek kunt krijgen. Zo kunt u op zoek naar een mooi koophuis in de gezelligste stad van Nederland!

Ontmoet hypotheekadviseur François Schonck

François is onze hypotheekadviseur gevestigd in Chaam en kent de regio daardoor ook van binnen en van buiten. Hij zit al jaren in het hypotheekvak en kan zijn klanten daardoor ook als de beste helpen. Door zijn klanten wordt hij omschreven als een vriendelijke man die duidelijk advies geeft en ruimschoots de tijd voor hen neemt.

KLANTEN VERTELLEN

Gewoon eerlijk en goed, no nonsens!

Francois komt gewoon aan huis, alles goed voorbereid en zeker van zijn zaak. Hij is er zich van bewust dat hij het juiste voorstel bij zich heeft een het duidelijk en spontaan kan uitleggen. Zeer blij met hem.
- Made - 11 mei 2022

Fijn en deskundig contact, dik tevreden!

Het voelde vanaf de eerste kennismaking meteen goed en vertrouwd. Diane is deskundig, duidelijk, geeft eerlijk en onafhankelijk advies (géén verkooppraatjes!), is oprecht geïnteresseerd en betrokken, denkt met je mee, reageert snel en houdt je tussentijds overal van op de hoogte. Kortom: ze neemt je alles uit handen en heeft alles perfect voor ons geregeld. Bovendien is ze een opgewekt en gezellig persoon en neemt alle tijd voor je. Wij bevelen Diane dan ook van harte aan!
- Waspik - 4 mei 2022

Zeer goede service en heel erg klantvriendelijk.

Kundig advies. Erg klantvrindelijk en service gericht. We zijn totaal ontzorgd.
- Molenschot - 23 maart 2022

Fantastisch

Hele fijne benadering en uitleg over hypotheek...duidelijk stappenplan en regelmatig contact over stand van zaken...echt een aanbeveling!!!!! Ik zou ricardo smits zeker willen aanraden bij vrienden of familie of collega's!
- Gilze - 23 maart 2022

Wederom een uitstekende ervaring met François Schonck

Zeven jaar geleden hebben wij François leren kennen als een prima financiële raadgever. Daarom zijn naam weer even gegoocheld en gevonden bij Bliss Hypotheken. Ook dit keer zijn wij bijzonder tevreden over zijn “ meedenken” en het zoeken naar oplossingen. We verwachten voorlopig geen gebruik meer te hoeven maken van zijn diensten, maar zouden hem direct weer contacten indien nodig. François, dank voor prettige en vooral professionele hulp.
- Breda - 18 maart 2022
78 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10