WERKWIJZE

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Schakel daarom een adviseur in!

Als ik u mag helpen in de wereld van hypotheken dan neem ik u veel geregel uit handen. Ik kan voor u bij meerdere partijen informeren naar de mogelijkheden want als onafhankelijk tussenpersoon kan ik bij praktisch alle aanbieders terecht. Ik zorg er natuurlijk wel voor dat we een geldverstrekker vinden met de beste voorwaarden en prijs. Daarnaast vind ik het belangrijk dat u de materie begrijpt zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Als u voor mij kiest dan kiest u voor een Erkend Financieel- en Hypotheek Adviseur met ruim 20 jaar ervaring. Bij een Erkend Adviseur bent u verzekerd van financieel advies van hoge kwaliteit. De kennis van een Erkend Adviseur is namelijk altijd up to date. Het keurmerk wordt uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting die is opgericht met het doel u te voorzien van het beste financiële advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle adviseurs zijn ervaren, hebben geldige wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moet voldoen aan strenge gedragsregels.
De Autoriteit Financiele Markten (AFM) houdt namens de overheid toezicht op de deskundigheid en integriteit van financiële dienstverleners. Bliss Hypotheken & Consultancy is bij de AFM geregistreerd.

Uiteraard doe ik mijn best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u echter niet tevreden bent laat het mij zo snel mogelijk weten. Ik zal mijn uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk op te lossen. Mocht u nu vinden dat ik uw klacht niet adequaat heb opgelost dan kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid ) in Den Haag. Bliss Hypotheken & Consultancy is hierbij aangesloten.

Bliss Hypotheken maakt gebruik van moderne digitale mogelijkheden. Bijvoorbeeld bij het uitwisselen van uw persoonlijke en financiële gegevens zal dit bij voorkeur in een veilige (digitale) omgeving plaatsvinden.

MEER WETEN OVER HYPOTHEKEN?

DOWNLOADS

Wilt u nog meer weten?

Op deze pagina vindt u een aantal relevante documenten ten behoeve van een persoonlijk advies of hypotheekaanvraag;