HYPOTHEKEN RIJEN

Verhuizen of meer financiële ruimte nodig? Het sluiten of oversluiten van een hypotheek biedt mogelijkheden, ook bij (bijna) pensionering.

Steeds meer mensen nemen zelf stappen om te gaan verhuizen en voor zichzelf te zorgen. Dat brengt de huidige tijd met zich mee. De focus op langer zelfstandig blijven wonen wordt door de overheid ingegeven. In de media en op de verjaardagsfeestjes hoort men de succesverhalen van mensen die al een bepaalde stappen hebben genomen. Het landelijke beeld is een verschuiving van een ongeschikte naar een geschikte woning om voor een lange periode fijn te kunnen (blijven) wonen.

Naarmate u zelf ouder wordt denkt u waarschijnlijk ook steeds vaker na over dit soort zaken. Moet ik straks gaan verhuizen? Kan ik in mijn huis blijven wonen op mijn oude dag? Kunnen we het huis verbouwen en beneden gaan leven? Hoe kunnen we dat dan betalen? Allemaal vragen waar u het in uw directe omgeving vast wel eens over heeft toch?

Uit ervaring weet ik ook dat het algemene beeld van mensen vaak uit de onmogelijkheden op dit gebied bestaat. Geldverstrekkers willen niet financieren net voor pensionering is daar een goed voorbeeld van. Ik weet echter zeker dat als we met elkaar in gesprek gaan u misschien wel tot de ontdekking komt dat er veel meer mogelijk is dan u in eerste instantie dacht. Hoe mooi is dat!

Als u helderheid wilt over uw eigen financiële situatie neem dan zeker contact met mij op. Door mijn jarenlange ervaring op hypothekengebied begrijp ik maar al te goed waar u als woningbezitter allemaal tegenaan loopt en waar u hulp bij kunt gebruiken. Samen kunnen we de mitsen en maren af gaan strepen om tot een verantwoorde oplossing te komen om uw (toekomstige) woonwensen te realiseren.

Dat is een fijne gedachte toch?

VERHUIZEN OF MEER FINANCIËLE RUIMTE NODIG?

KLANTEN VERTELLEN

Uitstekende service en begeleiding

De ervaring met Bliss Hypotheken & Consultancy hebben wij als zeer goed ervaren. Wij zijn uitstekend begeleid bij het afsluiten van een hypotheek. François bedankt voor je goede service!
- Goirle - 5 januari 2021

Kundig, adequaat en betrokken

Ik ben goed geholpen en zeer tevreden.
- Deurne - 4 januari 2021

Vertrouwd, meedenken en eerlijk

Als sinds de aankoop van de eerste woning is Francois onze adviseur. Altijd de tijd nemend en goed advies gevend. Eerlijk en duidelijk en zet net dat ene stapje extra voor je.
- Teteringen - 29 december 2020

Volledige kennis en beste service

Één en al goede ervaring bij Bliss Hypotheken. Denken in iedere situatie mee en hebben goede kennis van zaken. Zoeken alles goed uit en brengen je gelijk op de hoogte bij nieuwe informatie of vordering in aanvragen.
- Chaam - 29 december 2020

Heel fijn geholpen!

Goed geadviseerd en goed geholpen zoals altijd
- Dongen - 10 december 2020
25 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10