HYPOTHEEKADVISEUR RAAMSDONKSVEER

Woont u in (de buurt van) Raamsdonksveer en wilt u graag een huis kopen in Raamsdonksveer of heeft u andere vragen met betrekking tot hypotheken in Raamsdonksveer? Neem dan contact op met Bliss Hypotheken. Omdat onze adviseurs zelf in de regio wonen, zijn we altijd direct op de hoogte van de ontwikkelingen op de lokale woningmarkt en hebben we nauw contact met makelaars en banken in de regio. Woont u nu in Raamsdonksveer en wilt u graag verder kijken? Ook de omliggende plaatsen zoals Waspik, Geertruidenberg, Hank en Oosterhout zijn bekend terrein voor ons.

Hypotheekadvies Raamsdonksveer

Wilt u meer weten over:
  • Het kopen van een huis
  • Wat er met uw hypotheek gebeurt als u gaat verhuizen
  • Hypotheken voor expats
  • Verhuurhypotheken
  • Wat overwaarde is en wat u ermee kunt
  • Wat er verandert als u (bijna) met pensioen gaat en een hypotheek wilt aanvragen
  • Het aanvragen van een hypotheek bij het verduurzamen van uw huis
Neem dan contact op met Bliss Hypotheken. Door onze jarenlange ervaring in de hypotheken- en leningenbranche, hebben wij veel kennis en expertise vergaard om u te kunnen helpen met uw hypotheek of overwaarde. Wij leggen u in begrijpelijke taal uit wat uw opties zijn en wat de voor- en nadelen daarvan zijn. We ontzorgen u in het hele proces. Ook na de afsluiting nemen wij altijd nog contact met u op om te vragen of alles goed is verlopen of dat er nog kwesties zijn waarbij we kunnen helpen.

Hypotheek voor gepensioneerden in Raamsdonksveer

Als u met pensioen bent, verdient u waarschijnlijk minder dan toen u nog werkte. Hierdoor kunt u minder lenen. Maar dit betekent niet dat u nu geen mogelijkheden meer heeft om het geld bij elkaar te krijgen om uw huis te verduurzamen of toekomstbestendig te maken. Als u met pensioen bent, is de kans groot dat u al veel heeft kunnen aflossen van uw huidige hypotheek. Dit betekent dat u veel overwaarde heeft op uw huis. Deze overwaarde kunt u gebruiken om weer een nieuwe hypotheek aan te vragen. Wij leggen dit graag aan u uit tijdens een kennismakingsgesprek. Neem nu contact op!

Altijd een hypotheekadviseur in de buurt

Bliss Hypotheken bestaat uit drie hypotheekadviseurs: Diane Schapendonk, François Schonck en Ricardo Smits. We zijn actief in de regio Midden-Brabant. Allemaal hebben we een passie voor het hypotheekvak, jarenlange ervaring en bij ieder van ons staat de wens van de klant centraal. We komen graag bij u thuis, om aan uw keukentafel uw woonwensen te bespreken. U kunt bij ons terecht voor al uw woonvragen!

KLANTEN VERTELLEN

Ricardo begrijpt het adviesvak en ontzorgt.

Na het opvragen van informatie belt Ricardo binnen 1 dag, maakt snel een afspraak en komt zijn afspraken na. Bijzonder fijne adviseur die zijn vak goed verstaat en meedenkt met de klant. Er is meteen vertrouwen. Kan Ricardo zeer aanbevelen.
- Sprang Capelle - 5 september 2022

De samenwerking met Ricardo is geweldig

Onze adviseur {Ricardo Smits ) heeft ons fam vermeulen geweldig goed geholpen in de wirwar van regels binnen de wet . Complimenten aan Ricardo . Het is een adviseur die boven op de zaak zit . We werden erg goed op de hoogte gehouden van ons verzoek tot het verstrekken van een tussentijdse hypotheek . Iedere stap die gezet moest worden werd direct afgehandeld . Ricardo is prettig om mee samen te werken , en is zeker betrouwbaar , wij kunnen hem aanbevelen wanneer er iets op financieel gebied iets moet geworden Ricardo nogmaals bedankt voor de goede zorgen . Veel succes in je verdere carrière Groet Noud en Adrie Vermeulen
- Goirle - 17 augustus 2022

Uitstekende service

Richardo nam de tijd om onze wensen door te nemen en zocht mee naar de beste uitkomst die bij ons paste. Hij verleende een uitstekende professionele service.
- Dongen - 16 augustus 2022

Proffesioneel, betrokken, mensgericht!

Hele fijme samenwerking, een open eerlijk advies mogen ontvangen. Dit raden wij iedereen aan! Rob en Ivy Oosterveer
- DONGEN - 16 augustus 2022

Duidelijke uitleg en goed advies

Diane weet waar ze het over heeft en geeft duidelijke uitleg, geeft diverse goede tips. Wij hebben het traject als zeer positief ervaren.
- WAALWIJK - 12 augustus 2022
104 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10