HYPOTHEEKADVISEUR RAAMSDONKSVEER

Woont u in (de buurt van) Raamsdonksveer en wilt u graag een huis kopen in Raamsdonksveer of heeft u andere vragen met betrekking tot hypotheken in Raamsdonksveer? Neem dan contact op met Bliss Hypotheken. Omdat onze adviseurs zelf in de regio wonen, zijn we altijd direct op de hoogte van de ontwikkelingen op de lokale woningmarkt en hebben we nauw contact met makelaars en banken in de regio. Woont u nu in Raamsdonksveer en wilt u graag verder kijken? Ook de omliggende plaatsen zoals Waspik, Geertruidenberg, Hank en Oosterhout zijn bekend terrein voor ons.

Hypotheekadvies Raamsdonksveer

Wilt u meer weten over:
  • Het kopen van een huis
  • Wat er met uw hypotheek gebeurt als u gaat verhuizen
  • Hypotheken voor expats
  • Verhuurhypotheken
  • Wat overwaarde is en wat u ermee kunt
  • Wat er verandert als u (bijna) met pensioen gaat en een hypotheek wilt aanvragen
  • Het aanvragen van een hypotheek bij het verduurzamen van uw huis
Neem dan contact op met Bliss Hypotheken. Door onze jarenlange ervaring in de hypotheken- en leningenbranche, hebben wij veel kennis en expertise vergaard om u te kunnen helpen met uw hypotheek of overwaarde. Wij leggen u in begrijpelijke taal uit wat uw opties zijn en wat de voor- en nadelen daarvan zijn. We ontzorgen u in het hele proces. Ook na de afsluiting nemen wij altijd nog contact met u op om te vragen of alles goed is verlopen of dat er nog kwesties zijn waarbij we kunnen helpen.

Hypotheek voor gepensioneerden in Raamsdonksveer

Als u met pensioen bent, verdient u waarschijnlijk minder dan toen u nog werkte. Hierdoor kunt u minder lenen. Maar dit betekent niet dat u nu geen mogelijkheden meer heeft om het geld bij elkaar te krijgen om uw huis te verduurzamen of toekomstbestendig te maken. Als u met pensioen bent, is de kans groot dat u al veel heeft kunnen aflossen van uw huidige hypotheek. Dit betekent dat u veel overwaarde heeft op uw huis. Deze overwaarde kunt u gebruiken om weer een nieuwe hypotheek aan te vragen. Wij leggen dit graag aan u uit tijdens een kennismakingsgesprek. Neem nu contact op!

Altijd een hypotheekadviseur in de buurt

Bliss Hypotheken bestaat uit drie hypotheekadviseurs: Diane Schapendonk, François Schonck en Ricardo Smits. We zijn actief in de regio Midden-Brabant. Allemaal hebben we een passie voor het hypotheekvak, jarenlange ervaring en bij ieder van ons staat de wens van de klant centraal. We komen graag bij u thuis, om aan uw keukentafel uw woonwensen te bespreken. U kunt bij ons terecht voor al uw woonvragen!

KLANTEN VERTELLEN

Gewoon eerlijk en goed, no nonsens!

Francois komt gewoon aan huis, alles goed voorbereid en zeker van zijn zaak. Hij is er zich van bewust dat hij het juiste voorstel bij zich heeft een het duidelijk en spontaan kan uitleggen. Zeer blij met hem.
- Made - 11 mei 2022

Fijn en deskundig contact, dik tevreden!

Het voelde vanaf de eerste kennismaking meteen goed en vertrouwd. Diane is deskundig, duidelijk, geeft eerlijk en onafhankelijk advies (géén verkooppraatjes!), is oprecht geïnteresseerd en betrokken, denkt met je mee, reageert snel en houdt je tussentijds overal van op de hoogte. Kortom: ze neemt je alles uit handen en heeft alles perfect voor ons geregeld. Bovendien is ze een opgewekt en gezellig persoon en neemt alle tijd voor je. Wij bevelen Diane dan ook van harte aan!
- Waspik - 4 mei 2022

Zeer goede service en heel erg klantvriendelijk.

Kundig advies. Erg klantvrindelijk en service gericht. We zijn totaal ontzorgd.
- Molenschot - 23 maart 2022

Fantastisch

Hele fijne benadering en uitleg over hypotheek...duidelijk stappenplan en regelmatig contact over stand van zaken...echt een aanbeveling!!!!! Ik zou ricardo smits zeker willen aanraden bij vrienden of familie of collega's!
- Gilze - 23 maart 2022

Wederom een uitstekende ervaring met François Schonck

Zeven jaar geleden hebben wij François leren kennen als een prima financiële raadgever. Daarom zijn naam weer even gegoocheld en gevonden bij Bliss Hypotheken. Ook dit keer zijn wij bijzonder tevreden over zijn “ meedenken” en het zoeken naar oplossingen. We verwachten voorlopig geen gebruik meer te hoeven maken van zijn diensten, maar zouden hem direct weer contacten indien nodig. François, dank voor prettige en vooral professionele hulp.
- Breda - 18 maart 2022
78 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10