HYPOTHEKEN STRIJBEEK

Verhuizen of meer financiële ruimte nodig? Het sluiten of oversluiten van een hypotheek biedt mogelijkheden, ook bij (bijna) pensionering.

Steeds meer mensen nemen zelf stappen om te gaan verhuizen en voor zichzelf te zorgen. Dat brengt de huidige tijd met zich mee. De focus op langer zelfstandig blijven wonen wordt door de overheid ingegeven. In de media en op de verjaardagsfeestjes hoort men de succesverhalen van mensen die al een bepaalde stappen hebben genomen. Het landelijke beeld is een verschuiving van een ongeschikte naar een geschikte woning om voor een lange periode fijn te kunnen (blijven) wonen.

Naarmate u zelf ouder wordt denkt u waarschijnlijk ook steeds vaker na over dit soort zaken. Moet ik straks gaan verhuizen? Kan ik in mijn huis blijven wonen op mijn oude dag? Kunnen we het huis verbouwen en beneden gaan leven? Hoe kunnen we dat dan betalen? Allemaal vragen waar u het in uw directe omgeving vast wel eens over heeft toch?

Uit ervaring weet ik ook dat het algemene beeld van mensen vaak uit de onmogelijkheden op dit gebied bestaat. Geldverstrekkers willen niet financieren net voor pensionering is daar een goed voorbeeld van. Ik weet echter zeker dat als we met elkaar in gesprek gaan u misschien wel tot de ontdekking komt dat er veel meer mogelijk is dan u in eerste instantie dacht. Hoe mooi is dat!

Als u helderheid wilt over uw eigen financiële situatie neem dan zeker contact met mij op. Door mijn jarenlange ervaring op hypothekengebied begrijp ik maar al te goed waar u als woningbezitter allemaal tegenaan loopt en waar u hulp bij kunt gebruiken. Samen kunnen we de mitsen en maren af gaan strepen om tot een verantwoorde oplossing te komen om uw (toekomstige) woonwensen te realiseren.

Dat is een fijne gedachte toch?

VERHUIZEN OF MEER FINANCIËLE RUIMTE NODIG?

KLANTEN VERTELLEN

Top

Super zeer goede begeleiding en zeer vak bekwaamheid en vooral goede betrokkenheid
- Tilburg - 15 april 2021

Zeer fijn geholpen!

Wij zijn ondersteund door François in het kopen van ons eerste huis en alles wat daarbij komt kijken. François is heel geduldig, behulpzaam en goed bereikbaar. Wij waren helemaal nieuw op de huizenmarkt, maar François nam ruim de tijd ons stap voor stap wegwijs te maken. We zijn heel tevreden en dankbaar met het advies en de hulp!
- Tilburg - 11 april 2021

Kundig en gedegen advies waarin de klant altijd centraal staat.

Bliss heeft veel tijd genomen voor ons persoonlijk advies. De sfeer is prettig en ontspannen. Wij zijn altijd goed geadviseerd en er is heel veel voor ons uitgezocht, daarbij werden onze wensen steeds goed in acht genomen. Ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking.
- Waspik - 7 april 2021

Ben zeer tevreden over mijn contact met Bliss

Mijn ervaring met Bliss was heel klantvriendelijk en positief .zal dit zeker aanbevelen naar anderen .
- Oosterhout - 7 april 2021

Super geholpen! Echte aanrader.

We konden heel snel een afspraak maken en alles werd goed en duidelijk uitgelegd. François weet met veel passie te vertellen en staat altijd voor je klaar.
- Chaam - 21 maart 2021
36 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10