HYPOTHEEKADVISEUR DONGEN

Woont u in (de buurt van) Dongen en wilt u graag een huis kopen in Dongen of heeft u andere vragen met betrekking tot hypotheken in Dongen? Neem dan contact op met Bliss Hypotheken. Omdat onze adviseurs in de regio wonen, zijn we altijd direct op de hoogte van de ontwikkelingen op de lokale woningmarkt en hebben we nauw contact met makelaars en banken in de regio. Ook de omliggende dorpen zoals Tilburg, Oosterhout en Rijen zijn bekend terrein voor ons.

Hypotheekadvies Dongen

Wilt u meer weten over:
  • Het kopen van een huis
  • Wat er met uw hypotheek gebeurt als u gaat verhuizen
  • Hypotheken voor expats
  • Verhuurhypotheken
  • Het aanvragen van een hypotheek bij het verduurzamen van uw huis
  • Wat overwaarde is en wat u ermee kunt
  • Wat er verandert als u (bijna) met pensioen gaat en een hypotheek wilt aanvragen
Neem dan contact op met Bliss Hypotheken. Wij hanteren onze eigen formule en frisse ideeën, waardoor we u het beste advies kunnen geven. We laten u graag zien dat er meer mogelijk is dan u in eerste instantie dacht. Wij bieden maatwerk en komen graag langs om bij u aan de keukentafel over uw situatie te praten. Daarbij leggen wij alles graag uit in begrijpelijke taal en helpen u met alle financiële stappen die bij het aanvragen of oversluiten van een hypotheek komen kijken.

Hypotheek voor senioren in Dongen

Senioren? Dat zijn toch mensen van 80? Niet wat betreft hypotheken. Daarmee bent u 10 jaar voordat u de AOW-gerechtigde leeftijd hebt bereikt al senior. Oftewel, er wordt al vanaf uw 57e naar het inkomen gekeken wat u gaat hebben als u met pensioen bent. Dit is vaak lager dan uw huidige inkomen, waardoor u minder kunt lenen. Betekent dit dan dat er minder mogelijkheden zijn met betrekking tot het aanvragen van hypotheken? Zeker niet! Wij leggen u graag alles over seniorenhypotheken in Dongen uit tijdens een kennismakingsgesprek bij u thuis. Neem contact op!

Altijd een hypotheekadviseur in de buurt

Bliss Hypotheken bestaat uit drie hypotheekadviseurs: Diane Schapendonk, François Schonck en Ricardo Smits. We zijn actief in de regio Midden-Brabant. Allemaal hebben we een passie voor het hypotheekvak, jarenlange ervaring en bij ieder van ons staat de wens van de klant centraal. We komen graag bij u thuis, om aan uw keukentafel uw woonwensen te bespreken. U kunt bij ons terecht voor al uw woonvragen!

KLANTEN VERTELLEN

Ricardo begrijpt het adviesvak en ontzorgt.

Na het opvragen van informatie belt Ricardo binnen 1 dag, maakt snel een afspraak en komt zijn afspraken na. Bijzonder fijne adviseur die zijn vak goed verstaat en meedenkt met de klant. Er is meteen vertrouwen. Kan Ricardo zeer aanbevelen.
- Sprang Capelle - 5 september 2022

De samenwerking met Ricardo is geweldig

Onze adviseur {Ricardo Smits ) heeft ons fam vermeulen geweldig goed geholpen in de wirwar van regels binnen de wet . Complimenten aan Ricardo . Het is een adviseur die boven op de zaak zit . We werden erg goed op de hoogte gehouden van ons verzoek tot het verstrekken van een tussentijdse hypotheek . Iedere stap die gezet moest worden werd direct afgehandeld . Ricardo is prettig om mee samen te werken , en is zeker betrouwbaar , wij kunnen hem aanbevelen wanneer er iets op financieel gebied iets moet geworden Ricardo nogmaals bedankt voor de goede zorgen . Veel succes in je verdere carrière Groet Noud en Adrie Vermeulen
- Goirle - 17 augustus 2022

Uitstekende service

Richardo nam de tijd om onze wensen door te nemen en zocht mee naar de beste uitkomst die bij ons paste. Hij verleende een uitstekende professionele service.
- Dongen - 16 augustus 2022

Proffesioneel, betrokken, mensgericht!

Hele fijme samenwerking, een open eerlijk advies mogen ontvangen. Dit raden wij iedereen aan! Rob en Ivy Oosterveer
- DONGEN - 16 augustus 2022

Duidelijke uitleg en goed advies

Diane weet waar ze het over heeft en geeft duidelijke uitleg, geeft diverse goede tips. Wij hebben het traject als zeer positief ervaren.
- WAALWIJK - 12 augustus 2022
104 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10