TARIEVEN

Leuk om kennis te maken
Onze kennismaking en oriëntatie is vanzelfsprekend op mijn kosten want het is belangrijk dat we in het verdere traject echt iets voor elkaar kunnen betekenen.
Ik ga voor u aan de slag om de oplossing voor uw woonwens te realiseren. Hierbij let ik op de best passende voorwaarden en de meest voordelige rente. Ik vergelijk verschillende geldverstrekkers met elkaar. Ik werk alleen in opdracht van u, ben onafhankelijk en word niet betaald of beloond door één van de geldverstrekkers of verzekeraars. U krijgt een eerlijk hypotheekadvies van mij om ervoor te zorgen dat uw hypotheek nu en in de toekomst betaalbaar blijft.

Als u een hypotheek afsluit voor de aanschaf, verbouwing of het onderhoud van uw eigen woning of voor het oversluiten van een hypotheek die ooit daarvoor is aangegaan, en indien u voldoet aan de regels van verplicht aflossen (vanaf 2013) dan zijn de advies- en bemiddelingskosten fiscaal aftrekbaar.
De tarieven worden alleen vermeerderd met BTW indien het advies niet leidt tot bemiddeling, Met uitzondering van het uurtarief voor overige financiële advisering: dit is inclusief BTW.
Hypotheekadvies
voor:
Starters, Eerste woning€ 1.850
Doorstromers, volgende woning€ 2.450
Oversluiten, naar andere geldverstrekker€ 2.450
Wijzigen e/o ophogen, bestaande hypotheek€ 1.500
Relatiebreuk€ 2.750
Ondernemer in Privé€ 2.750
Overige financiële dienstverlening€ 150 (per uur incl. BTW)
Hypotheekbemiddeling
In alle situaties€ 500
Risico's afdekken
Overlijden€ 150
Arbeidsongeschiktheid (incl. werkeloosheid)€ 250