PROCLAIMER

Het doel van deze website is u te informeren over de werkwijze van Bliss Hypotheken en u de mogelijkheid te bieden op een eenvoudige manier contact op te nemen.

De website is met zorg samengesteld door een externe partij in samenwerking met Diane Schapendonk. Diane Schapendonk is eigenaar van Bliss Hypotheken en doet steeds haar uiterste best om actuele en correcte informatie te verstrekken. Neemt u alstublieft contact met haar op indien u fouten opmerkt. Zij zal fouten zo snel mogelijk verbeteren.

De site kan voor uw gemak hyperlinks naar andere organisaties bevatten. Diane Schapendonk gaat ervan uit dat de informatie op deze websites juist zijn en houdt zich het recht voor deze links op enig moment te wijzigen of te verwijderen.

De inhoud van deze website (o.a. foto’s, illustraties, grafisch materiaal, handelsnaam en logo) zijn beschermd door het auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De rechten berusten bij Diane Schapendonk of haar licentiegevers.

CONTACT

Bent u benieuwd of ik iets voor u kan betekenen? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend informatiegesprek. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Gewoon doen!.

Dit kan via het contactformulier of bel mij direct.